Kamerplanten in Floorplanner

Ook zo’n moeite met het vinden van de juiste kamerplanten in het geweldige online tekenprogramma Floorplanner? Hieronder vind je een overzichtelijke lijst van kamerplanten die ik na onderzoek in Floorplanner heb gevonden. 

Als Nederlander werken met het Amerikaanse tekenprogramma is soms qua zoektermen best wel lastig. De Engelse zoekwoorden zijn uiteraard niet hetzelfde als in het Nederlands.

Na een aantal projecten te hebben gemaakt, kwam ik erachter dat ik vrij vaak dezelfde kamerplanten gebruik. Niet dat dit nou heel erg is, maar dat kan beter dacht ik.

Mijn kennis van plantkunde is niet erg groot. Vandaar dat ik er maar een studie van heb gemaakt welke kamerplanten er in Floorplanner te vinden zijn. Op deze manier kan ik de kamerplanten in projecten afwisselen.

Hieronder vind je een door mij opgestelde lijst met plantnamen die in Floorplanner staan met een fotootje erbij zodat je weet om wat voor plant het gaat. Inclusief wat kenmerken van de plant erbij, zodat het afstylen van het interieur met planten een stuk sneller gaat!

Plantenlijst

De maten van de kamerplant is in de meeste gevallen wel aan te passen in Floorplanner. Je moet uiteraard wel rekening houden met dat de verhoudingen na aanpassing nog wel kloppen en de plant met de gewijzigde maten overeenkomt met de werkelijkheid. 

Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat je net als ik nu een stuk sneller de juiste plant heb gevonden voor mijn interieurontwerpen.

Heb je eventueel nog een aanvulling op deze lijst dan hoor ik heel graag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *