Woonliving

Woonliving timmert hard aan de weg om een plek te veroveren in de grote zee van woonwinkels.
En daar zijn ze goed mee bezig!

Wat hun anders maakt is dat ze bewust bezig zijn om zo duurzaam en groen mogelijk te werken en dat je als klant een goede prijs- kwaliteitsverhouding mag verwachten.

Ze werken rechtstreeks met meubelmakers en designers, zodat ze mooie prijzen kunnen bieden.

Zeer vereerd was ik dan ook dat ik werd benaderd om één van de ambassadrices te zijn van deze leuke webwinkel.

Als diy-er, die een item graag een nieuw leven geeft en spullen hergebruikt, kan ik me dus helemaal vinden in hun visie en ben ik blij dat ik dit ook mag en kan uitdragen. Hun website is vernieuwd en staat vol met mooie nieuwe producten voor alle ruimtes in je huis!

Mijn ambassadeurschap houdt nu in dat ik tweemaandelijks een product mag uitproberen en mijn bevindingen met jullie mag delen, zodat je weet wat je aan het product hebt en wat je ermee kan doen!

 Deze stoel hadden we al in een champagne kleur, maar onze dochter vond de stoel zo mooi en lekker zitten dat ze heel graag dezelfde stoel wilde. Zij koos voor deze mooie blauwe variant.

Deze stoel is van de Kick Collection. Niet alleen de kleur is prachtig, hij is ook zacht (velours) en zit heerlijk! Het prachtige design en het zwart metalen frame past goed in verschillende stijlen en sferen. Klik hier.

Kortom een heerlijke stoel voor een mooie prijs!

Woonliving
Ik zou zeggen: Neem snel een kijkje en houd de site in de gaten, want hun assortiment wisselt elke maand.

Veel shopplezier!
Klik hier om rechtstreeks naar hun website te gaan!
Helaas is door hun nieuwe beleid de 10% korting die ik mocht weggeven niet meer geldig.