Blog 22. Geen Ikea hack maar een Jysk hack; touw handgreep maken

Jysk hack
Onze slaapkamer heeft een metamorfose ondergaan. Als je dit gemist hebt, klik dan hier (deze brengt je naar de betreffende instagram post). Na mijn opruimactie missen we nog een leuk ladekastje.
Thea Elzinga

Ik wilde een kastje van hout of met houtlook. Vanwege de Corona maatregelingen heb ik niet fysiek gewinkeld. Online dus op zoek gegaan naar een geschikt kastje.

Deze zoektocht bracht me bij Jysk. Dit kastje had het juiste formaat, het uiterlijk en een leuke prijs! 

Ben toen in de auto gestapt en heb het kastje opgehaald, want ze hadden deze gelukkig op voorraad staan. Was ik erg blij mee, want ik kon natuurlijk niet wachten om aan de slag te gaan.

Kastje die middag gelijk in elkaar gezet. Zie het filmpje.

Toen het kastje in elkaar zat, was ik er wel blij mee. De kleur van het hout past mooi in de sfeer van onze slaapkamer. Maar toch twijfelde ik nog of ik wel of niet er nog wat mee ging doen.

Heb het eerst wat laten rusten. Ik stoorde me toch wel wat aan de handgrepen. Op zich wel mooi, maar toch niet helemaal je van het. Dus ging ik nadenken wat ik dan wel wilde. Een paar dagen later had ik het. Een handgreep maken van touw. Alle benodigde materialen had ik nog in huis en kon dus gelijk aan de slag. Tja, daar houd ik natuurlijk wel van. Iets bedenken en het gelijk uitvoeren!

Hieronder zie je een video hoe ik dit heb gedaan.

Het ladekastje past met deze handgreep beter in ons nieuwe slaapkamerthema, boho/beach stijl dan met de zilverkleurige handgreep.

We hebben de ladekast nu bijna 2 weken in gebruik met deze handgreep van touw en dat bevalt prima! Hij is en blijft mooi stevig door het dikke touw en de lange schroef.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan.

Mochten er vragen zijn dan hoor ik dit uiteraard graag!

Liefs Thea

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *