Blog 23. DIY: Een houten buitenlamp maken met een betonnen voet

Een vieze oude paal, gevonden  in de tuin, omtoveren tot een buitenlamp. Onmogelijk zou je zeggen? Het kan zoals je op de foto ziet. Je zou niet zeggen dat deze paal vorige week nog vies en rijp was voor de stort.

Deze tak had ik eerst in de tuin staan. Hier zat helaas al houtrot in en nadat de 2 jongste zonen al stoeiend tegen de tak aanliepen, is de tak doormidden gebroken. Enorm balen natuurlijk want deze tak was perfect om er iets aan te hangen. Heb nog geprobeerd ‘m te maken met houtlijm en ductape, maar dit mocht helaas niet baten. 

Houten buitentafel diy
IMG_7534

Ik mistte nu toch wel iets naast de bank. Dus ben maar weer aan de slag gegaan met een (vieze groene) paal die ik nog in een hoekje in de tuin vond. In het filmpje hieronder kun je het hele proces van begin tot eind volgen.

Deze lamp heb ik eigenlijk op dezelfde manier gemaakt als de vloerlamp die ik voor onze slaapkamer had gemaakt. Hieronder een 360 graden tour van die toffe DIY lamp. Alleen deze heeft een boomstamvoet in plaats van beton.

Ik hoop dat je het een leuke DIY vond en misschien dat ik je heb kunnen insprireren om zelf ook aan de slag te gaan! Mocht je vragen hebben, please let me know!

Liefs Thea

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *