Blog 25. Zwembad met DIY terras in eigen tuin

zwembadterras.
Hoe fijn is het om, met de steeds warmer wordende zomers, in eigen tuin verkoeling te zoeken in je eigen zwembad! Een droom? Zeker weten! Maar wel eentje die voor ons waarheid is geworden!
Niet alleen het zwembad was een droom. Ik droomde verder en groter. Ik wilde meer!

Zittend bij het zwembad leek me toch wel hét ultieme zomergevoel.

En met bij, bedoel ik op gelijke hoogte als het water in het bad en niet met een stoeltje voor het zwembad zitten en tegen de hoge zijkant aankijken. Nee, dat leek me niks!
Lekker met de beentjes vanaf de kant in het water bungelen, of genietend op mijn loungebank (maken we dan ook zelf maar even) over het water heen kunnen kijken, van de kant in het water kunnen springen. Dat soort dingen. Wauw dát leek me toch echt wel super fijn.

En zo werd de droom omgezet in het echte werk. Het bouwen van een verhoogd zwembadterras!
Het weer zat helaas niet altijd mee, maar met elke mooie dag ben ik aan de slag gegaan en is het uiteindelijk helemaal klaar!

Toen ik hiermee bezig was en wat foto’s had gepost op Instagram, werd ik door Jellina Detmar, de Nederlandse interieur koningin van Instagram, benaderd of ik interesse had om een gastblog voor haar website te schrijven. Interesse?? Moi?? Já, écht wel! Zeer vereerd dat ze me vroeg! Dus tuurlijk zeg ik JA!

Zo gezegd zo gedaan.

Toen ik het terras af had heb ik een blog geschreven en mooie foto’s proberen te maken van het geheel. Deze blog is gisteren door Jellina online gezet.

Hierbij de link naar mijn gastblog: https://www.jellinadetmar.nl/een-zwembad-met-terras/
Zou het super leuk vinden als je de blog (mocht je dit nog niet hebben gedaan) gaat lezen!

Op de gastblog en op Instagram staan al heel wat foto’s van het terras, dus vond het leuk om op mijn eigen blog even een filmpje te zetten. Kijk je mee?

Al met al was het bouwen van dit terras weer een hele ervaring en was het mijn grootste doe het zelf klus tot nu toe. Zo blij met het resultaat!
 
Ondanks dat ik in huis erg van kleur op de muur houd, wilde ik hier buiten zoveel mogelijk wit gebruiken om dat Ibiza (ook al ben ik er nog nooit geweest) sfeertje te creëren. Denk dat dat wel goed gelukt is. 

Ik, als een echte Doe (maar wat) Het Zelver, zie altijd wel waar het schip strand met mijn projectjes. 

Meestal lopen de projectjes wel goed af en ben ik super trots dat ook deze keer het project naar (redelijke, blijf toch kritisch) tevredenheid is afgerond. 

We genieten er nu in ieder geval met die mooie zomerse dagen enorm van!

En mocht je je afvragen of ik al die kussens ‘s avonds weer opruim?
Dit is hoe het er aan de einde van de avond uitziet.

Liefs Thea

ps. Ik hoop dat je mijn gastblog bij www.Jellinadetmar.nl ook gaat lezen! (klik hier)

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *