DIY

pagina < 1 2 3 >

HOEKBANK

Onder de overkapping een heerlijk zitje gecreëerd.
De bank is gemaakt van blank steigerhout en in de whitewash gezet. De zitkussens zijn gemaakt van oude matrassen. Voorzien van een zelf gemaakte donkergrijze hoes

BADKAMER

De ruimte geverfd en deze spiegel (kringloopvondst) aan de achterkant voorzien van een ledstrip. De ronde houten latjes bevestigd op de muur. Het geeft het geheel die heerlijk Boho stijl.

HOCKER

De goudkleurige hocker is geïnspireerd op een BePureHome hocker. De pootjes gekocht bij Karwei. De bodem is een op maat gezaagde mdf-plaat. Daar bovenop de matrassen op maat gesneden en voorzien van deze prachtige stof.

JYSK HACK

Het ladekastje was voorzien van een standaard greep die ik niet mooi vond. Heb  deze vervangen door een zelfgemaakte touwhandgreep.
Lees meer in de blog!

BF7832FD-7AE7-4AE0-A99F-CC2937490162

MATRASKUSSEN

Van 2 Zeeman hamamdoeken dit rolkussen gemaakt. Kijk in de blog naar het filmpje hoe ik dit heb gedaan! (lees hier)

HOOFDBORD

Ronde paaltjes van 8cm doorsnede goed geschuurd, op maat gezaagd en dmv 2 latten aan de achterkant (boven en onder) de paaltjes aan de latten geschroefd.

KAART- EN BLOEMHOUDER

Een houten kaart- en bloemhouder in één. Klik hier om het filmpje van deze DIY te bekijken.

Markies bekleding

MARKIEZEN

De oude vale stof eraf gehaald. Wel eerst goed gekeken hoe het vastzat en de stof na gemeten. Het houten geraamte met touw vastgezet zodat het op z’n plek bleef zitten. Daarna het doek eroverheen gedaan en vastgeniet met een tacker. Zwarte band over de nietjes en zwarte nagels erin geslagen. Al met al een hele klus, maar zeer de moeite waard geweest. Heb er 4 in totaal gedaan. 

BOEKENBAK

Van gebruikt steigerhout deze boekenbak gemaakt. Met een uitsparing onder aan de achterkant zodat ie straks tegen de muur aan staat. De zijkanten afgerond met een decoupeerzaag, zodat de kids er makkelijk bij kunnen zonder zich te stoten. Kleine krukje eronder ook gemaakt van steigerhout.

diy kastje

INDUSTRIEEL KASTJE

Kastje met deurtjes gemaakt van kaasplanken (brede gedeeltes in de blackwash) en vurenhouten latten (zwart gespoten). De vurenhouten latten door laten lopen op de muur voor een leuk effect met losse wandplankjes die je in elk gewenste hoogte en breedte kan plaatsen.

buiten keuken

BUITENKEUKEN

Een droom die uitkwam. Een buitenkeuken met bbq en houtoven. De keuken gemaakt van nieuw steigerhout. Onder de oven extra versteviging gemaakt en de bbq staat achter deurtjes zodat de bbq er eventueel ook uitkan. Het bronskleurige hang- en sleutelwerk zwart gespoten, dat was goedkoper dan deze in het zwart te kopen. 

steigerhouten salontafel

SALONTAFEL

Van gebruikt steigerhout deze zware en massieve salontafel met legplank gemaakt. Voor het contrast heb ik het onderstel donkergrijs gemaakt en het blad in de whitewash.

pagina < 1 2 3 >

________________________