DIY

pagina < 1 2

Stoel gestoffeerd.

FAUTEUIL GESTOFFEERD

In opdracht van een klant, die de stoelen (2 stuks) had gered van de stort, heb ik deze fraai bewerkte zware stoelen opnieuw mogen bekleden. En terecht dat hij ze gered heeft, want ze waren na mijn behandeling weer als nieuw!

Heb de stoelen ontdaan van de stof, schoongemaakt en de zitting gerepareerd. Het houtwerk lichtjes opgeschuurd en opnieuw in de lak gezet. Daarna met goedkeuring van de klant deze stevige oranje rode stof aangebracht.

De klant was er erg blij mee en de stoelen worden bij hen thuis goed gebruikt! En dat voor een paar gratis stoelen! Klik hier voor de VOOR foto.

Gepimpt kinderklepbankje.

RESTYLEN KINDERBANKJE

In opdracht heb ik dit kinderklepbankje, wat eerst saai en geheel wit  was, een vrolijke upgrade gegeven door met plakfolie aan de slag te gaan.

Heb bloemen en vlinder motiefjes uit een rol plakfolie geknipt en deze speels op het bankje geplakt. En zeg nou zelf, dit is toch veel vrolijker dan een geheel wit bankje.

Klik hier voor de before and after foto’s

gepimpte stoel.

STOEL GESTOFFEERD

In de slaapkamer had de opdrachtgeefster deze stoel staan. Ze vond de stoel prachtig, maar niet de stof en de uitstraling van de stoel. Daar mocht wel wat pittigs mee gebeuren. Ze had uitgelegd hoe haar slaapkamer eruit zag.

Daar ben ik verder mee aan de slag gegaan en heb voor een mooi dierenprintje gekozen in combinatie met het zwart maken van het houtwerk. Dit geeft de stoel wat meer allure!

Klik hier voor het resultaat!

gepimpt kastje.
VOOR

GEPIMPT NACHTKASTJE

Dit kastje heeft zulke fraaie details dat ik het niet kon laten om hem mee te nemen van de kringloopwinkel. Dit is zo’n kastje waar je heel veel kanten mee op kan.

Ik heb ‘m gepimpt voor een meisjes slaapkamer. Kon nu ook eindelijk eens een keer proberen om een afbeelding te schilderen.

Klik hier voor het resultaat.

boekenbak kids.

KINDERBOEKENBAK

Heb in opdracht deze boekenbak gemaakt. Het materiaal is 12mm MDF en is geschilderd in een fuchsia kleur. De lievelingskleur van de dame die deze boekenkast op haar kamer krijgt. Heb geadviseerd om een muur in de slaapkamer van het meisje ook zo’n kleur te geven voor meer balans in de ruimte. Niet de gehele muur fuchsia, maar een gedeelte.
Klik hier voor het resultaat.

DIY kinderkussen.

KINDERKUSSEN

In opdracht voor een verjaardag van een meisje die 10 jaar werd, is mij door de klant gevraagd om een kussen voor haar nieuwe slaapkamer te maken met roze/rode en blauwe kleuren.

Heb een groot hartvormig kussen gemaakt en de letters van haar naam uitgeknipt uit verschillende stofjes. 

Klik hier voor alle foto’s.

pagina < 1 2

________________________