DIY

 
Hieronder vind je foto’s van mijn DIY-projecten, waarvan sommige in opdracht en andere voor mezelf.

Een aantal zijn gekoppeld aan een blog of een Instagram post.

 

Wil je meer informatie over één van de DIY’s?

Neem gerust contact met mij op!

pagina 1 2 3 >

diy roomdivider.

ROOMDIVIDER

In een interieurontwerp had ik een roomdivider opgenomen om het kantoorgedeelte af te scheiden van de woonkamer. De klant had hier een gordijn hangen. Mijn optie is wel permanent, maar staat een stuk beter dan een gordijn.

De klant had mij gevraagd of ik de roomdivider wilde maken. Zo ook het op maat gemaakte bureau die ik aan de achterkant aan de roomdivider heb vastgemaakt.
Klik 
hier voor meer foto’s en het interieurontwerp.

DIY hanglamp.

BOHO LAMP

Je ziet op Pinterest veel raffia producten voorbij komen. Zo had ik al een raffia veer gemaakt, maar wilde een lamp proberen te maken voor in de hoek bij mijn zelfgemaakte daybed. Zo gezegd zo gedaan. Heb een klein filmpje gemaakt, dat ik op Pinterest heb geplaatst. Klik hier om deze te bekijken.

Heel trots ben ik dat dit filmpje op Pinterest inmiddels al meer dan 120K views heeft!

diy daybed japandi stijl.

DAYBED

Een wens van mij was om in de woonkeuken een hoekje te hebben waar ik me met een kopje thee en een tijdschrift of boek overdag kon terugtrekken.
Online wat inspiratie opgedaan voor een daybed.
Ik kwam uit op een plaatje van een daybed in de Japandi stijl. Heb geprobeerd om deze na te maken. Dat is redelijk goed gelukt. Hij staat al weer een tijdje in de keuken en er wordt, niet alleen door mij maar ook door de kids, dankbaar gebruik van gemaakt!
Klik hier om de filmpjes te bekijken.

Raffia veer

Raffia veer

Een leuke boho diy deze keer met raffia. Op een bamboestok wat raffia wikkelen en bijknippen.
Klik hier om het korte filmpje te bekijken hoe ik het heb gemaakt. Het is echt easy peasy dus ik zou zeggen: gewoon proberen!
Bij de bouwmarkt kun je bamboestokken kopen in verschillende maten.

Badkamer upgrade dmv diy

BADKAMER UPGRADE

Onze kleine badkamer heeft in een paar maanden tijd d.m.v. een aantal diy’s een upgrade gekregen.
De standaard dingen heb ik gedaan, zoals muren en plafond sausen. Maar ik zal ik niet zijn als het daar bij bleef! Heb een aantal diy’s gedaan om de badkamer een persoonlijke touch te geven. Lees in de blog hoe en wat ik heb gedaan.
Klik hier om naar de blog te gaan met veel foto’s (voor en na) en filmpjes.

DIY boho plaid.

BOHO PLAID

Zelf een boho plaid maken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Het kost vooral wat tijd omdat het handwerk is. Maar vond het zo leuk om te doen en heb gelijk maar een bijpassend kussen gemaakt.
Klik hier voor het hele filmpje en de foto van het kussen aan het einde van het filmpje.

EETKAMERSTOEL

Via Marktplaats deze eetkamerstoelen gekocht. Volledig geschuurd. In de decowax gezet en de zittingen opnieuw bekleed met een stevige cremekleurige stof. Klik hier en ga naar kopje STOEL om te zien hoe de stoel er eerst uitzag en hoe ik het heb gepimpt!

BANKJE MET KUSSENS

Bankje gemaakt van steigerhout en daarna geverfd met een grijswit verdunde verf. Een lade gemaakt van MDF op wieltjes. Met een witte meubelstof een zit- en rugkussen met rits gemaakt. 

DECORATIELADDER

Grenen ronde latten op maat gezaagd en gaten in de staanders geboord voor de liggers. Gelijmd en in elkaar gezet en goed laten drogen. Daarna in de whitewash gezet. (klik hier voor de blog)

DSC_0018

LAMP MET BETONVOET

Van een simpele paal, betonmix en een windlicht een buitenlamp gemaakt. Lees meer in de blog.

zwembad in de tuin.

VERHOOGD TERRAS

Mijn eerste bouwwerk. Wat ben ik trots op het eindresultaat en wat is het een heerlijke plek geworden. Voor Jellina Detmar mocht ik over dit avontuur een blog schrijven. Klik hier om de blog te lezen. Op mijn eigen website staat een blog (andere versie) over dit terras. Klik hier.

zwembadterras.

LOUNGEBANK

Van grote ronde palen (8cm) heb ik deze loungebanken gemaakt. Een latenbodem gemaakt van vurenhouten latten. Het zijn 2 losse banken tegen elkaar aan geschoven. 2 Oude IKEA matrassen met hoeslaken. De hoofdkussen zijn voorzien van kussenslopen. Klik hier voor meer foto’s en ga naar het kopje TERRAS

pagina 1 2 3 >

________________________