Blog 1. It’s a man’s world.

 

Mijn eerste Blog is een feit. Dus WELKOM en leuk dat je er bent!

De komende tijd wordt er nog veel geklust achter de computer in plaats van met gereedschap, maar ja dat is even niet anders. Ben al uren aan het puzzelen om de website op de rit te krijgen. Had gedacht dat het wat makkelijker zou zijn. Als je internet afstruint en leest hoe het zou moeten, dan doen ze het voorkomen dat het in een half uurtje gepiept moet zijn. Nou bij mij niet hoor! Ben waarschijnlijk toch niet zo handig hierin als ik zou moeten (eigen websitebeheer?). Komt ook zoveel bij kijken: hoe bouw ik een website, hoe wil ik dat het er uit komt te zien en hoe doe ik dat. E-mail beveiligen, contactformulier opzetten etc. Geef mij maar een zaag of hamer, daar weet ik beter raad mee. Maar enfin, deze blog heb ik er dan toch maar weer even mooi opgezet!

Ook wil ik graag vanuit deze website een soort platform starten voor klus- en/of DIY-vrouwen om persoonlijke ervaringen mee uit te wisselen. Ambitieus? Zou zomaar kunnen, maar het is wel een grote wens van mij om dit forum te lanceren. Ik mis dit item toch wel wat op internet. (Klus)vrouwen onderling die praten over klussen. Mannen mogen ook mee doen hoor ;-)! Zelf heb ik nagenoeg geen klusvrouwen (ook geen mannen eigenlijk) in mijn omgeving waar ik mee kan sparren over dingen die me bezighouden.
Gelukkig zijn de lokale ondernemers bij mij in de stad ook altijd bereid om mij advies te geven. Dan moet je denken aan: de ijzerwaren speciaalzaak, de verfwinkel, het houtstek en dan nog het installatiebedrijf, waar ze me inmiddels al goed kennen. Maar je begrijpt het waarschijnlijk al, hier is geen enkele vrouw te bekennen. Het is en blijft toch wat een mannenwereld….

Liefs Thea

 

 

2 reacties

  • Venessa

    Hoi, via jouw reactie over het gezicht achter, ben ik uiteindelijk hier gekomen. Nieuwsgierig😉 dat ik ben. ik ben ook een website aan het bouwen (nog niet helemaal open, alleen inspiratie en projecten) en ondertussen ook begonnen met schrijven. Herken dus helemaal wat je schrijft. Aangezien ik (nog) geen reacties op mij blog’s heb ontvangen, behalve spam. Schrijft ik je dit bericht, ik heb je 2 blogs gelezen en zal straks de andere lezen. Succes met bouwen en de rest. Mss komen wij elkaar nog eens tegen

    Gr, venessa

    • beheerder

      Wat leuk dat je me zo gevonden hebt Venessa. Mijn volgende blog verschijnt waarschijnlijk morgen, maar zal dit op insta kenbaar maken. Laat me weten wanneer je site ‘in de lucht is’. Ben benieuwd hoe het jou allemaal zal vergaan. Succes met alles wat je doet💪🏼

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *