Interieuradvies, uitvoering & styling

SLAAPKAMER WONING BOLSWARD

In een toch wel zeer gedateerde slaapkamer, mocht ik interieuradvies geven om de slaapkamer een flinke make-over te geven. Alles moest aangepakt worden behalve de raamkozijnen en het plafond. Die zagen er nog prima uit. Het enige meubelstuk wat moest blijven was het tweepersoonsbed.

In overleg hebben de opdrachtgeefster en ik besloten om de slaapkamer een hele andere vibe te geven. We gaan voor kleur! Heb een paar mooie behangsoorten uitgezocht en samen besloten dat dit behang het moest worden. Eerst was ze bang dat het te donker zou worden, maar ik heb haar kunnen overtuigen dat dit mee zal vallen, omdat de kamer over de hele lengte raampartijen heeft. De overige muren worden geverfd in een mooie licht groene kleur, passend bij het behang.

De deur en de twee deuren van de inbouwkasten worden in dezelfde groene kleur geverfd als de muren. Dit geeft meer rust omdat de deuren zo minder opvallen.

Heb de hele kamer zelf onder handen mogen nemen. Laminaatvloer gelegd, oude behang eraf gehaald en nieuw erop, geverfd, gesausd en een aantal diy’s gedaan.

Het bankje, het tafeltje met de zwarte vaas, dit is ook een diy en overige vaasje heb ik geverfd. Het ladekastje maakte onderdeel uit van de grote kast. Die heb ik behouden en gepimpt, zodat ie een tweede leven heeft gekregen. Heb het bedlinnen en nog wat kleine accessoires  gekocht en op deze manier vormt het een mooi en warm geheel.

Al met al is het een enorme verandering. Het is een mooi samenhangend geheel geworden, die ondanks dat het kleurrijk is, toch rust uitstraalt.

Een zeer geslaagde make-over met een wauw effect!

BEFORE FOTO’S
DIY’S
AFTER FOTO’S
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Dit kan via de knop hieronder.

Wil jij ook graag interieuradvies?