Interieuradvies woning Tersoal

LEEFRUIMTE EN HAL

Ik stap deze nog redelijk nieuw uitziende woning in Tersoal binnen en vind het er binnen op zich best leuk uitzien. De klant heeft zelf al geprobeerd om de leefruimte met wat kleur op te leuken, maar ze is niet tevreden. De klant vertelt me dat ze de samenhang en gezelligheid mist in hun huidige interieur.

Ik zie veel landelijke invloeden en zie hier en daar wat bohemianachtige accessoires. De heer deze huizes houdt van meubel klassiekers en is wat meer van de industriële stijl.
Haar verzamelde pins
 op Pinterest vertellen me ook dat ze van interieurs met wat Engelse invloeden houdt. Een mix van veel stijlen dus.

Voor hen ga ik aan de slag om, met een groot deel van hun eigen spullen en met toevoeging van wat nieuwe items, een gezellig geheel van hun leefruimte te maken. De prachtige licht teak houten kast blijft zeker en wordt in dit geval niet geverfd, want die is al prachtig van zichzelf!

Ook is de verouderde keuken hen een doorn in het oog. Ik heb de klant wat verschillende opstellingen en materialen laten zien. Hier gaan ze op een later moment mee aan de slag.

Sfeerimpressie zithoek

Ik heb geprobeerd om de stijlen van hun allebei in het ontwerp op te nemen. Aan de indeling verandert er op zich niet zo heel veel, omdat dit al goed staat. Kleur, landelijke stijl en een tikkeltje Engels voor haar en voor hem het industriële met wat meubelklassiekers.

BEFORE FOTO’S
HET ADVIES
Interieuradvies.
Moodboard
Materialenbord
Sfeerimpressie eethoek
Keuken materialen
Indelingsplan wand en raam
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Dit kan via de knop hieronder.

Wil jij ook graag interieuradvies?