Interieuradvies en uitvoering

HAL FAMILIEWONING BOLSWARD

De ruime hal in deze woning van een gezin van vier, was toe aan een upgrade. De klanten wilden meer kleur toepassen, maar wisten niet goed hoe ze dit moesten aanpakken.

Ook wilden ze graag gebruik maken van mijn diensten als klusvrouw. Het behangen heb ik voor mijn rekening genomen en samen met de opdrachtgever de ruimte gesausd en geverfd. 

Met de klant in de behangwinkel dit luxe uitziende behang uitgezocht en daar de kleuren van de muren op aangepast.
Deze kregen een warm rood/paarse kleurtje en alle deuren kregen dezelfde witte kleur.
De trap was ook erg beschadigd en heb geadviseerd om deze net als de deuren in Ral 9010 te schilderen voor meer rust en balans in de ruimte.

Naast het behang hebben de muren één dezelfde warme muurkleur gekregen. Alleen de onderkant bij de trapopgang is zijdeglans en boven de lambrisering is dit een matte versie van dezelfde kleur.

Heb de kapstok verplaatst naar de muur van de trap, zodat als je binnenkomt niet om de kapstok heen hoeft te lopen om bij de deur van de woonkamer te komen. Daar hangt nu een grote spiegel, zodat ze zichzelf nog even kunnen checken voordat ze de deur uitgaan. Ook weerkaatst deze het licht in de donkere hoek.

Ook was er behoefte aan een plek voor sleutels. Daarvoor heb ik een steigerhouten plank boven de radiator geplaatst over de gehele lengte, zodat je naaste de sleutels er ook nog mooie accessoires kan uitstallen voor meer sfeer. 

De terracotta vloer wordt te zijner tijd nog aangepakt en zal vervangen worden door een houtlook vloer

After foto's gemaakt door klant

BEFORE FOTO’S

AFTER FOTO’S

Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Klik dan op onderstaande knop!