Interieuradvies huurwoning Irnsum

BEGANE GROND

Een kleine huurwoning omtoveren tot een klein paradijsje binnen de restricties van de woningstichting. Of dit gelukt is? Kijk maar eens naar de before en after foto’s!

De bewoonster was erg blij met haar nieuwe huurwoning en had net een paar dagen de sleutel in handen toen ze mij benaderde voor interieuradvies en dan met name wat er op de muren moest komen, de raambekleding en wat ze met de vloer aan moest. 

De ruimte was zeker toe aan een upgrade. Op de before foto’s is het niet goed te zien, maar de kozijnen hadden een rare blauwgrijze kleur en er hingen paarse gordijnen. 

De klant wilde er graag een sfeervolle woning van maken met haar favoriete kleuren roze en grijs. 

Heb gekozen voor een Bauhaus behang waarin haar favoriete kleuren mooi samen kwamen. Daar heb ik de kleuren van de muren op afgestemd. Geadviseerd om de deuren (3 stuks in deze kleine ruimte) en deurkozijnen in dezelfde kleur als de muur te verven zodat de deuren niet zo in het oog springen.
Daarna gekozen voor lichtroze inbetween gordijnen en grijze vouwgordijnen in een standaard maat. De vloer werd geschuurd en in de olie gezet.

Voor één smal raam was het standaard vouwgordijn te breed en deze heb ik voor de klant passend gemaakt.

Met de kleurwaaier in de hand ter plekke ook nog kleuradvies mogen geven voor de drie slaapkamers en de hal.

BEFORE FOTO’S
AFTER FOTO’S
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Dit kan via de knop hieronder.

Wil jij ook graag interieuradvies?