Interieurontwerp woning Bolsward

WOONKAMER FAMILIEHUIS

Ik stap een prachtig oud pand binnen met heel veel mooie oude details. Hier woont een gezin met 3 kinderen, die hun woonkamer willen aanpakken. Ze zijn niet blij met de indeling en sfeer van de ruimte. Ze hebben zelf geen idee waar ze moeten beginnen en vragen mij daarom om hulp.

Het eerste wat mij opvalt als ik de woonkamer in stap is dat de ruimte niet goed is ingedeeld en zo niet tot zijn recht komt.
Ze houden wel van kleur hier en daar en achter de houtkachel zitten mooie witte tegeltjes, waar een prachtig blauw geel motiefje op zit. Dit wordt mijn uitgangspunt qua kleurgebruik!

Heb de ruimte opnieuw ingedeeld met hun eigen meubels en de kamer is een stuk functioneler geworden en is er een betere flow. De kamer lijkt met deze indeling een stuk ruimer.

Er zit aardig wat schilderwerk in, omdat ik heb voorgesteld alle deuren, deurkozijnen en raamkozijnen in dezelfde kleur te lakken. Dit geeft veel meer rust. Met de muren ben ik wel lekker los gegaan qua kleur. De opdrachtgevers waren erg enthousiast over de kleuren en het hele interieurplan. Kort na de presentatie zijn ze dan ook van start gegaan.

Moodboard
MOODBOARD

Na het uitvoeren van het interieuradvies ben ik teruggegaan voor een fotoshoot. Ben altijd weer ontzettend trots en blij als ik mijn eigen interieurontwerp binnenstap. Het fotograferen van het interieur is daarom ook altijd weer een feestje!
Het eindresultaat mag er zijn en ben erg blij dat de opdrachtgevers mijn interieurontwerp nagenoeg helemaal hebben overgenomen. Het resultaat van de gehele fotoshoot zie je hier!
De opdrachtgevers hebben mij inmiddels voor een andere ruimte alweer om interieuradvies gevraagd. Deze keer een advies voor hun woonkeuken!

BEFORE FOTO’S
HET ADVIES
Interieurstyling en interieuradvies.
Sfeerimpressie
plattegrond interieuradvies.
Indelingsplan materialen
verlichtingsplan interieur.
Indelingsplan verlichting
3D impressie woonkamer..
3D Artist impression
AFTER FOTO’S
Het resultaat van de gehele fotoreportage zie je hier!
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Dit kan via de knop hieronder.

Wil jij ook graag interieuradvies?