Interieurontwerp nieuwbouwwoning Harderwijk

LEEFRUIMTE


Van papier een huis kopen. Het is een spannende reis en is een hele onderneming. Er moeten veel beslissingen worden genomen in vaak korte tijd. 

Het jonge echtpaar met een zoontje van een jaar gaan deze uitdaging aan! Van het wonen onder de rook van Amsterdam gaan ze naar een nieuwbouw tussenwoning in Harderwijk.

De meeste beslissingen hadden ze al genomen. De opties over de indeling van de woning hadden ze al voor elkaar. Maar hoe komt de keuken, de verlichtingspunten en hoe gaan we onze smaken combineren. Met deze vragen kwamen ze bij mij terecht.

Na een online kennismakingsgesprek, waarin de smaken en wensen van beiden zijn besproken, zij: Scandinavische stijl, met voorkeur voor groen en blauw; hij: Engelse stijl, met een voorkeur voor donker houten meubels. Ben ik eerst aan de slag gegaan om de keukenindeling te maken. Hier waren meerdere mogelijkheden. Met een tussentijdse presentatie van deze plannen zijn ze naar een keukenwinkel gegaan en hebben een prachtige keuken besteld.

Daarna heb ik een interieurplan en lichtplan gemaakt (inbouwspots in het plafond waren helaas al niet meer mogelijk), waarin hun beider smaken naar voren komen. Ik heb uiteraard rekening gehouden met hun één jarig kindje. Maar ook dat ze het interieur makkelijk kunnen aanpassen als hun zoontje ouder is geworden. Toekomstproof dus!

Fase: in uitvoering
HET ADVIES
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Dit kan via de knop hieronder.

Wil jij ook graag interieuradvies?