Interieurontwerp

BEGANE GROND IJLST

Na het plaatsen van haar nieuwe keuken was ook gelijk de akoestiek een stuk slechter geworden, en dan met name in de eethoek.

Dit was de klant een doorn in het oog en na bijna 2 jaar was tijd voor actie!
Dan ook gelijk het leefgedeelte aanpakken voor meer sfeer en gezelligheid.

Met deze wensen kwam de klant via een vriendin bij mij terecht. 

Mijn actieplan was proberen de akoestiek in de woning te verbeteren door (akoestiek) behang toe te passen en de leefruimte optimaal te benutten door een goede indeling te maken. 

Had 4 plattegronden gemaakt, waarin ik liet zien wat de mogelijkheden van de ruimte zijn. Twee daarvan waren een uitbreiding van de toch wel kleine keuken.

Tijdens de tussenpresentatie heb ik de plattegronden met haar doorgenomen en heeft zij daarna de plannen aan familie en vrienden laten zien. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor een opstelling die dicht bij haar huidige indeling ligt.

Aangezien de kosten van de uitbreiding van de keuken natuurlijk een stuk hoger ligt, heeft ze daar van afgezien. Ze was echter wel erg enthousiast, dat de opstellingen allemaal mogelijk waren in haar huis. Met de door haar gekozen indeling kon ik weer verder gaan met het adviesplan.

interieuradvies.
Bron: Dutch Wallcoverings en BN Wallcoverings

De sfeer in de ruimte wordt door kleur op de muur, mooi behang en nieuwe gordijnen aangebracht. Een roomdivider om het eetgedeelte wat af te scheiden van de woonkamer, met een mooie lange eetbank.

De klant was erg enthousiast over het kleurgebruik in het adviesplan en was erg blij met de 2 soorten behang die ik had uitgezocht. 

Fase: in uitvoering

BEFORE FOTO’S

HET ADVIES

Interieuradvies en interieurstyling friesland
Bron: Dutch Wallcoverings en Bn Wallcoverings

3D ARTIST IMPRESSION

Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Klik dan op onderstaande knop!