Interieurontwerp nieuwbouwwoning Alkmaar

LEEFRUIMTE, HAL EN DRIE SLAAPKAMERS

Een gezin die al jaren met veel plezier in hun hoekwoning woont hebben de stap gezet om hun volgende woning vanaf papier te kopen. Het betreft een royale vrijstaande nieuwbouwwoning in hun eigen woonplaats.

Uiteraard moeten er bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning veel beslissingen, die je vaak in korte tijd moet maken, worden genomen. Door alle beslissingen die ze al hadden moeten nemen, de raambekleding en vloer hadden ze min of meer al uitgezocht, wisten ze het even niet meer. Aan mij de taak om indeling- en kleuradvies te geven voor de gehele leefruimte, hal en 3 slaapkamers. 

Er waren een aantal items die ze graag wilden behouden. Tevens hadden ze al een bankstel met bijpassende stoelen en een modern tv meubel besteld.

De klant houdt wel van een pittig kleurtje. Dit zie je terug in de appeltjes groene keuken met schiereiland die ze hebben besteld. Verder houden ze van geel en blauw.

Voor mij een uitdaging om deze prachtige woning met vele raampartijen, te transformeren van een stuk beton naar een gezellige, sfeervolle en functionele woning met wat pit erin.

HET ADVIES: LEEFRUIMTE
Interieurontwerp moodboard.
Moodboard
Materialenbord.
Materialenbord
Sfeerimpressie woonkamer
Sfeerimpressie woonkamer
3D Sfeerimpressie werkhoek.
3D Sfeerimpressie werkhoek
Indelingsplan leefkeuken
HET ADVIES: SLAAPKAMERS
Slaapkamer meisje.
Slaapkamer meisje
Slaapkamer jongen
Ouder slaapkamer
Ouder slaapkamer 3D sfeerimpressie
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Klik dan op onderstaande knop!