Interieurontwerp en uitvoering

HAL WONING BOLSWARD

De drie dames in deze woning vonden dat de sombere sfeerloze hal wel een flinke booster kon gebruiken.

De basis van de hal was prima. Maar door de harde contrasten van de witte muren en de donker grijze plavuizen was het niet echt een gezellige binnenkomer.

Aan mij de taak om de hal te transformeren in een warm welkom.

Mijn voorgestelde kleur Vining Ivy: dé kleur van het jaar 2023, werd enthousiast ontvangen en kon ik verder met de uitwerking van het adviesplan. 

Deze kleur heb ik gecombineerd met een zachte zand kleur en is het wit op de muren uit de hal verdwenen en heeft het meer sfeer gekregen.

De opdrachtgeefster houdt ook van een industriële stijl, dit was in de hal niet terug te zien. Dus heb ik wat industriële elementen, maar ook natuurlijke elementen toegevoegd in het interieurplan voor een goede balans en is de landelijke stijl compleet verdwenen.

Ik heb de klant mogen helpen met de uitvoering van het adviesplan. Ik heb de muren en het plafond voor mijn rekening genomen en de lattenwand met plank aangebracht. De klant heeft zelf de trap opnieuw geverfd en de voordeur een mat zwarte laklaag gegeven.
In de toekomst wordt de dichte deur naar de woonkamer vervangen door een zwarte industriële deur met glas om het geheel af te maken.

De klant moet nog de laatste hand leggen aan de trapleuning die dezelfde kleur gaat krijgen als de voordeur. Zodra dit klaar is mag ik foto’s maken van het eindresultaat en kan ik dit met je delen.

Wordt dus nog vervolgd!

BEFORE FOTO’S

HET ADVIES

3D PLATTEGROND INTERIEURPLAN

WERK IN UITVOERING

Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Klik dan op onderstaande knop!