Interieurontwerp en uitvoering

HAL WONING BOLSWARD

De drie dames in deze woning vonden dat de sombere sfeerloze hal wel een flinke booster kon gebruiken.

De basis van de hal was prima. Maar door de harde contrasten van de witte muren en de donker grijze plavuizen was het niet echt een gezellige binnenkomer. Ook de trap was wel aan een make-over toe!

Aan mij de taak om de hal te transformeren in een warm welkom.

Mijn voorgestelde kleur Vining Ivy van Histor: dé kleur van het jaar 2023, werd enthousiast ontvangen en kon ik thuis verder aan de slag met de uitwerking van het adviesplan. 

De opdrachtgeefster houdt van een industriële en natuurlijke stijl, dit was in de hal niet terug te zien. Dus heb ik wat industriële elementen, maar ook natuurlijke elementen toegevoegd in het interieuradvies voor een goede balans en is de landelijke stijl compleet verdwenen.

De trap krijgt een warme houtlook met verlichting. Gebeitste houten latjes op de lange muur. De groenblauwe muurkleur heb ik gecombineerd met een zachte zand kleur en is het wit op de muren uit de hal geheel verdwenen en heeft het samen met het bamboebehang veel meer sfeer gekregen. De zwarte ronde kapstokhaken maken het geheel helemaal af.

Ik heb de klant mogen helpen met de uitvoering van het adviesplan. Ik heb de muren en het plafond gesausd en het mooie behang van Eijffinger op de muur aangebracht. Ook heb ik de latjes, die door de opdrachtgeefster al waren gebeitst op de muur bevestigd.

Interieuradvies en interieurfotografie.

De klant heeft zelf de trap opnieuw geverfd en de voordeur een mat zwarte laklaag gegeven.
In de toekomst wordt de dichte deur naar de woonkamer vervangen door een zwarte industriële deur met glas om het geheel af te maken.

De trapleuning is inmiddels af en ik heb het eindresultaat van de hal make-over mogen fotograferen!

Scroll naar beneden voor de after foto’s!

BEFORE FOTO’S
HET ADVIES
Moodboard.
Moodboard
interieur 3D plattegrond.
Plattegrond
Interieurstyling en interieuradvies.
Sfeerimpressie
interieur advies.
Interieuradvies indelingsplan
3D SFEERIMPRESSIE INTERIEURPLAN
AFTER FOTO’S
Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit project? Klik dan op onderstaande knop!