Over mij.

Hoi, leuk dat je er bent! Dank voor de interesse. Ik zal me even aan je voorstellen.

Ik ben Thea Elzinga, 47 jaar, getrouwd met Marco en samen hebben we 4 prachtige kinderen. 3 Zoons van 17, 13 en 10 jaar oud en een dochter van 15 jaar. We wonen in een oud huis, bouwjaar 1870, in Bolsward Friesland. Daarbij hebben we ook nog een prachtige grote tuin. 
Deze 3 dingen vergen uiteraard veel aandacht, tijd en liefde!

Mijn liefste bezigheid naast m’n gezin:
*Interieurstyling.
*Nieuwe dingen creëren met hout en stof.
*Oude spullen opknappen.
*In en om het huis klussen.
*Tuinieren.
Kortom lekker creatief bezig zijn, maar dat probeer ik wel met een low-budget.

Kort geleden ben ik gestart met de opleiding tot interieurstyliste, wat ik onwijs leuk vind. En hopelijk mag ik deze opleiding afronden met een diploma op zak, zodat ik mijn diensten nog verder kan uitbreiden.

Verder schrijf ik blogs en deel ik al mijn DIY’s hier, op Instagram, Facebook en YouTube (filmpjes).

In de bescheiden webshop vind je door mij gemaakte- of gepimpte items. 

Het allermooiste zou zijn, als ik je kan inspireren en motiveren om zelf aan de slag te gaan, met of zonder mijn hulp!

Dus ben je net als ik een echte DIY-er of vind je het leuk om te zien wat ik allemaal doe?
Volg me dan op Instagram en/of Facebook. 

Wil je dat ik bij je langskom voor een interieurstyling? Neem dan contact met me op!

Hopelijk zie ik je snel.

Liefs Thea