Over mij

 

Hoi, wat leuk dat je er bent!

 

IK ZAL ME EVEN AAN JULLIE VOORSTELLEN

Ik ben Thea Elzinga, 50 jaar, getrouwd met Marco en samen hebben we 4 prachtige kinderen.
Drie zoons van 19, 16 en 13 jaar oud en een dochter van 17 jaar. 
We wonen in een oud huis, bouwjaar 1870, in Bolsward (Friesland). 
Daarbij hebben we ook nog een prachtige grote tuin.

MIJN LIEFSTE BEZIGHEID NAAST MIJN GEZIN:
Nieuwe dingen creëren (DIY)
Low-budget styling
Oude spullen opknappen
Fotograferen
In- en om het huis klussen
Tuinieren, sporten en lezen.

Thea Elzinga interieur- en vastgoedstyliste in Friesland

 

“Ik word enorm blij als ik mensen kan helpen om van hun huis een echt thuis te maken.
Creatief bezig zijn en van niets iets creëren om ruimtes mooier te maken en te fotograferen is toch wel mijn passie!”

 

OPLEIDINGEN
• In het jaar 2021 heb ik de opleiding tot interieurstyliste bij de Interieur Academie succesvol mogen afronden met een mooi resultaat. Super trots dat ik met 4 prachtige cijfers (3 achten en een achtenhalf) mijn diploma heb behaald!

• Om mijn kennis nog meer uit te breiden en mijn blik te verbreden, ben ik in augustus 2021 met een verkoopstyling en vastgoedfotografie opleiding begonnen bij de Vastgoedstyling Opleiding, de nummer 1 opleiding in Nederland. 
Deze opleiding heb ik ook succesvol mogen afronden en ben ik nu officieel gecertificeerd vastgoedstyliste en vastgoedfotograaf.
Op deze manier k
an ik vastgoedstyling combineren met mijn diensten als vastgoedfotograaf. Alles in één hand! Klik hier voor meer informatie.

• Ook heb ik de interieurfotografie cursus van Capture that Interior (CTI) van top interieurfotograaf Muk van Lil gevolgd. Hier heb ik mijn spiegelreflexcamera nog beter leren kennen en hoe ik deze het beste voor het goed fotograferen van interieurs kan gebruiken.

AFFILIATIE
Over de Vastgoed opleiding en de cursus bij Capture that Interior ben ik super enthousiast.
Beide lessen worden online gegeven door middel van overzichtelijke modules met filmpjes en er is een (besloten) Community waar je al je vragen, ideeën of opmerkingen kunt plaatsen.
Mocht jij ook geïnteresseerd zijn in één van deze opleidingen en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op of klik hier om naar de website van de Vastgoedstylingopleiding te gaan of hier om naar CTI te gaan. Klik je op één van deze links? Accepteer dan alle cookies, want dan help je mij namelijk ook. Als je je dan (later) aanmeldt voor de opleiding of cursus, dan verdien ik er ook nog wat aan zodat ik mooie content voor jullie kan blijven schrijven;-)) #affiliate

 

Verder schrijf ik blogs en deel ik mijn DIY’s hier op mijn website.

 

SAMENWERKINGEN met bedrijven die ik heb gedaan:
Studentendrukwerk.nl
Woonliving.nl (is zich nu gaan richten op kantoormeubilair en heet nu workliving.nl)
Africatraditional (Instagram)
Juniqe.nl
• Flowerfeast.com
• Meubelpootjes.nl
• Trendcarpet.nl
Gallerix.nl
Dear Sam.nl
Bestecanvas.nl
Selinni Wonen (met kortingscode: selinnihipenstoer ontvang je 7,5% korting)

TOT SLOT
Het allermooiste zou zijn, als ik je kan inspireren en motiveren om zelf aan de slag te gaan, mèt of zonder mijn hulp!

Dus niet alleen maar die mooie plaatjes pinnen op Pinterest, maar zelf aan de slag gaan om dat droomplaatje thuis te realiseren.

Heb je hulp nodig en wil je dat ik bij je langskom voor een interieur- of vastgoedstyling advies?
Klik hier voor de mogelijkheden voor interieurstyling of klik 
hier voor vastgoedstyling.

Je kan contact met me opnemen door hieronder op contact te klikken of direct te mailen naar info@hipenstoer.nl.

Hopelijk kan ik wat voor je betekenen en zie ik je snel.

Liefs Thea

ps. Als je het leuk vindt om te zien wat ik allemaal doe, dan kun je me volgen op Instagram, Facebook en Pinterest.
Deze social media forums en een aantal van mijn blogs zijn eigenlijk mijn gehele portfolio!

________________________