Projecten pagina 3

pagina 1 2 3

INTERIEURONTWERP EN DIY

BEGANE GROND WONING BOLSWARD

Een combinatie maken van items van een pas getrouwd ouder echtpaar. Een betere indeling maken van de woonkamer met kantoorhoek en eethoek  in een klassiek en landelijke stijl. Heb voor de klant ook 2 DIY projecten mogen uitvoeren!

INTERIEURONTWERP

WOONKAMER FAMILIEHUIS BOLSWARD

In een prachtig oud huis is de niet goed functionerende en ongezellige woonkamer de bewoners een doorn in het oog. Met behoud van eigen meubels, een betere indeling en kleur toe te voegen verbetert de flow en sfeer in de ruimte.

INTERIEURONTWERP

FAMILIEHUIS KAMPEN

Een verhuizing naar een groot vrijstaand huis in een andere stad en provincie. Voor de opdrachtgevers en de 7 opgroeiende kinderen een hele verandering. Mijn taak om voor hen een mooi en functioneel interieur te bedenken.

INTERIEURONTWERP

NIEUWBOUW HARDERWIJK

Een leuke uitdaging om van een prachtig nieuwbouwhuis in Harderwijk een fijn gezinshuis te maken met een ideale indeling van de woonkamer, eethoek en keuken met  veel opbergruimte voor een groeiende familie met uiteenlopende smaken. 

INTERIEURADVIES EN -FOTOGRAFIE

HUURWONING IRNSUM

Een passend mondeling interieuradvies mogen geven voor een kleine huurwoning voor de opdrachtgeefster en haar 2 zonen. Grijs en roze zijn háár kleuren. .

INTERIEURADVIES EN UITVOERING

TWEE TIENERSLAAPKAMERS BOLSWARD

Voor een broer en zus, die hun oude slaapkamer waren ontgroeid, ging ik aan de slag om met hun wensen de slaapkamer een flinke make-over te geven. Heb ook de meubels voor de jongensslaapkamer mogen maken.

INTERIEURADVIES, UITVOERING & STYLING

SLAAPKAMER BOLSWARD

Een gedateerde senioren slaapkamer was toe aan een mega verandering. De enige wens was dat het bed moest blijven. De rest mocht ik invullen! Wat een verandering!

INTERIEURADVIES EN UITVOERING

HAL BOLSWARD

In de ruime hal van deze eengezinswoning was het na jaren van stilstand toe aan een flinke upgrade!

INTERIEURADVIES, UITVOERING & STYLING

LOGEERKAMER BOLSWARD
Interieurstyling Friesland

De slaapkamer in het prachtige oude pand was in gebruik als tienerslaapkamer, maar moest worden omgeturnd naar een sfeervolle uitnodigende logeerkamer in de stijl van de woning.

nog in ontwikkeling

INTERIEURONTWERP

EXAMEN OPDRACHT

Aan mijn examenopdracht werken was echt een feestje. Een hele uitdaging, maar wel een leuke uitdaging. Volgens de examinatoren met mooie en verassende oplossingen!

pagina 1 2 3

Wil jij ook graag interieuradvies?