Projecten

Aan elk onderstaand project heb ik met heel veel plezier mogen werken.

Het bedenken en fotograferen van interieurs blijft toch elke keer een feestje!

Ook heb ik bij een aantal projecten de uitvoering van het interieuradvies op me genomen.

Bijzonder vind ik het altijd dat, met name bij de interieurontwerpen, je echt het verhaal van de mensen achter het interieur leert kennen.

Elke keer ben ik dan ook weer dankbaar dat ik voor hen een mooi ontwerp mag maken of interieuradvies mag geven en dat de opdrachtgevers uiteindelijk weer blij en gelukkig zijn met hun interieur!

Wil jij dat nou ook?
Bel/sms dan naar 06 81 64 43 06, stuur een mail naar info@hipenstoer.nl of ga naar het contactformulier

pagina 1 2 3

INTERIEURONTWERP

LEEFRUIMTE  GROOT GEZIN IN HEEG

De behoeftes van deze opdrachtgevers zijn in de loop der tijd veranderd nu de 5 kinderen bijna allemaal volwassen zijn. Ze zijn toe aan een nieuwe leefruimte die mooi, maar vooral functioneel is. De kleur groen en de industriële stijl spreekt hen beiden erg aan.

INTERIEURONTWERP

WOONKAMER WONING BOLSWARD

Een woonkamer waarin de klant de balans en gezelligheid mist. Aan mij de taak om voor de klant een passend interieurplan te maken om de juiste balans en sfeer voor hen te creëren die past bij hun wensen en persoonlijkheid.

INTERIEURONTWERP

LEEFRUIMTE NIEUWBOUWWONING DRONRIJP

Een gezin, met 3 opgroeiende kinderen,  heeft een prachtige ruime vrijstaande nieuwbouwwoning gekocht. Door de grootte van de leefruimte wisten ze niet zo goed hoe ze deze moesten inrichten om die gezellig en functioneel te krijgen.

INTERIEURONTWERP

DIVERSE RUIMTES FAMILIEHUIS
 HEEG

De klant verhuist van de provincie Utrecht naar Friesland. Een hele uitdaging en verandering voor het hele gezin. Ik werd benaderd om een functioneel een sfeervol interieurplan te bedenken voor de leefruimte, ouderslaapkamer en de werk-/logeerkamer.

INTERIEURONTWERP

DIVERSE RUIMTES NIEUWBOUWWONING ALKMAAR

Een veel grotere (nieuwbouw)woning is voor deze klant met 2 kinderen en 2 honden een grote uitdaging om een goede indeling en balans te vinden. Na alle beslissingen die ze al moesten nemen, lieten ze het bepalen van de kleuren en indeling graag aan mij over en ze houden wel van pittige kleuren!

INTERIEURADVIES

WOONKAMER WONING
TERSOAL

Een mooie 2-onder één kap woning in een mooi dorpje in Friesland. De klant mist sfeer in de leefruimte. Ze hebben zelf al meerdere pogingen gedaan om het gezellig te maken, maar het voelt nog steeds niet goed.

pagina 1 2 3

Wil jij ook graag interieuradvies?