Projecten

Aan elk onderstaand project heb ik met heel veel plezier mogen werken.

Het fotograferen van interieurs blijft toch elke keer een feestje!

Ook vind ik het altijd zeer bijzonder dat, met name bij de interieuradviezen, je echt het verhaal van de mensen achter het interieur leert kennen.

Elke keer ben ik dan ook weer dankbaar dat ik voor hen een mooi interieurplan mag maken en dat de opdrachtgevers weer blij en gelukkig zijn met hun interieur!

Wil jij dat nou ook? Bel/app dan naar 06-81644306 of klik hier.

Houd de site in de gaten voor meer updates van projecten en van het eindresultaat van lopende projecten!

pagina 1 volgende>

INTERIEURONTWERP EN UITVOERING

HAL BOLSWARD

Een toch wel saaie hal waarin alles grijs en wit is, omtoveren tot een warm gekleurd welkom!

INTERIEURONTWERP

BEGANE GROND  IJLST

Een sfeervolle leefomgeving creëren in de open ruimte op de begane grond en het verbeteren van de slechte akoestiek staan bij de opdrachtgeefster op nummer 1.

VASTGOEDFOTOGRAFIE

VASTGOEDFOTOGRAFIE

INTERIEURONTWERP

BEGANE GROND WONING DRONRIJP

Een gezin, met 3 op groeiende jongens, wilden graag een betere lay-out en meer sfeer in hun mooie ruime vrijstaande woning. Het interieur zoals die nu was, paste niet meer bij hun behoeftes.

INTERIEURONTWERP

LEEFRUIMTE WONING TZUM

Van twee huizen één maken. Ga er maar aan staan. Mijn opdrachtgevers durfden dit avontuur 4 jaar geleden aan te gaan. Maar toen liepen ze vast op de indeling van de nu toch wel erg grote woonkamer met keuken en eethoek. Voor mij een dankbare taak om dit voor hen op te lossen!

VASTGOEDFOTOGRAFIE

VASTGOED- EN INTERIEURFOTOGRAFIE

INTERIEURONTWERP EN DIY

BEGANE GROND WONING BOLSWARD

Een combinatie maken van items van een pas getrouwd ouder echtpaar. Een betere indeling maken van de woonkamer met kantoorhoek en eethoek  in een klassiek en landelijke stijl. Heb voor de klant ook 2 DIY projecten mogen uitvoeren!

INTERIEURONTWERP

WOONKAMER FAMILIEHUIS BOLSWARD

In een prachtig oud huis is de niet goed functionerende en ongezellige woonkamer de bewoners een doorn in het oog. Met behoud van eigen meubels, een betere indeling en kleur toe te voegen verbetert de flow en sfeer in de ruimte.

pagina 1 volgende>

________________________