Reviews

 
DE ERVARING VAN KLANTEN:

 

SANNE

woonkamer en eethoek

“Vanaf het eerste contact met Thea hadden wij er een goed gevoel bij en ook het idee dat ze ons echt begreep”


Wij hebben Thea gevraagd om ons te helpen bij het opnieuw inrichten van de woonkamer. Wij hebben onze hele beneden etage helemaal kaal gemaakt en opnieuw geïsoleerd en ingedeeld. Mijn man en ik hadden qua kleuren beiden een andere mening.
Eenmaal de nieuwe keuken uitgekozen (in 2 kleuren) kwamen wij er maar niet uit hoe nu verder met de indeling en kleuren. Vanaf het eerste contact met Thea hadden wij er een goed gevoel bij en ook het idee dat ze ons echt begreep.
Na verloop van tijd kwam daar een hele mooie plattegrond met al onze wensen en de juiste kleuren. Inmiddels zijn wij een bijna een jaar verder en zijn wij nu nog alles aan het afwerken. Maar dankzij Thea hebben wij weer een gezellig en mooi huis.
En ik gok in de toekomst dat wij nog wel eens gebruik zullen maken van de goede diensten van Thea. De samenwerking was erg prettig en ook de uitleg van de materialen en waarom juist daarvoor gekozen is ons zeer goed bevallen!
Inmiddels hebben wij Thea al bij diverse mensen geadviseerd.😄

ANNET

woonkamer eethoek/keuken

“Thea luistert goed naar je wensen en komt met leuke ideeën„


Thea heeft ons op de goede weg geholpen.
We hadden te weinig zitruimte en niet een hele makkelijke woonkamer om gezellig in te richten. Ze heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met de meubels die we graag wilden houden en er nieuwe meubels aan toegevoegd. Ook is de indeling veranderd, waardoor er meer zitruimte mogelijk was en nu is de indeling veel logischer. 

Thea luistert goed naar je wensen en komt met leuke ideëen. Met het interieurplan konden wij weer goed verder. Ook al hebben we niet alle meubels aangeschaft die zij voor ons uit had gezocht. We kregen een goed beeld, van wat er mogelijk was en konden daardoor verder.
Er is nu een eenheid in de kamer en keuken. Het is veel rustiger. Meer zitruimte. Het klopt gewoon!

MARJAN

woonkamer

“Haar advies omtrent kleurgebruik is heel fijn„


Thea kwam bij ons voor een advies voor de woonkamer.
Wij staan op het punt om de woonkamer te gaan schilderen en een advies over de kleur van de muren was meer dan welkom! Ook de raambekleding is wel aan vernieuwing toe. Een frisse kijk op de huidige inrichting is dan ook zeker welkom.
Thea heeft ons anders laten kijken naar onze huidige inrichting.
Door te ‘ontspullen’ creëer je meer rust en het is snel te realiseren. Dat was stap één.
Ook haar advies omtrent kleurgebruik is heel fijn. Met de kleurenwaaier bij de hand wordt snel duidelijk welke kleuren bij elkaar passen om de juiste sfeer te creëren en alles op elkaar af te stemmen.
Haar tips over de inrichting laat zien dat een frisse blik tot nieuwe ideeën komt. Ze kijkt door de huidige, voor ons zo vanzelfsprekende inrichting heen, en geeft heldere tips waar wij zeker iets mee kunnen. Wij zijn inmiddels begonnen met de verandering. Het eindresultaat is nog niet zichtbaar, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.
Met de bruikbare tips van Thea kunnen wij weer vooruit!

SIGRID

woon-/eetkamer en 3 slaapkamers

Zij gaf me net even het zetje wat ik nodig had om wat meer lef te tonen


Thea volgde ik al een tijdje via Instagram. Was altijd al onder de indruk van haar creaties en diy’s. 
Thea heeft mij goed geholpen in het maken van keuzes voor de muren. Ik wist zelf niet zo goed welke kleuren er op de muren moest, terwijl ik wel een voorkeur had voor bepaalde kleuren en stijlen. We waren er tijdens het advies al snel uit wat het ging worden. Zij gaf me net even het zetje wat ik nodig had om wat meer lef te tonen.
Ook met het kiezen van de raambekleding is ze een geweldige adviseur geweest. Alles hebben we correct opgemeten en de raambekleding online besteld.
Thea bedankt voor je hulp! Mijn huisje is nu helemaal in stijl en helemaal naar mijn smaak.

MARIJKE

meerdere ruimtes

Thea is een vakvrouw en niet bang om buiten bestaande kaders te denken


Thea heeft mij geholpen met een totale make-over van onze woning. Na het doornemen van de plannen, zijn we samen aan de slag gegaan. Naast dat dit erg gezellig was, heb ik er ontzettend veel van geleerd. Thea is een vakvrouw en niet bang om buiten bestaande kaders te denken. Met creatieve oplossingen heeft zij diverse ruimtes slim weten te benutten. Na onze werkzaamheden kende ik de woning niet meer terug! Het hele huis straalde rust en harmonie uit, doordat alles prachtig op elkaar was afgestemd. Dit had ik zelf nooit voor elkaar gekregen.. Nogmaals mijn hartelijke dank, Thea! Mocht ik ooit nog eens verhuizen, dan weet ik je te vinden 🙂

JENNIFER

begane grond

Ze heeft ons echt uit de brand geholpen


In onze woning met lastige hoeken ontbrak het ons aan inzicht om een gezellige sfeer in de woonkamer, keuken en hal te brengen. Thea kwam bij ons langs en luisterde naar wat wij mooi vonden, gaf haar visie en benadrukte de mogelijkheden en kleurencombinaties. Zoo fijn! Want dit was wat bij ons paste, maar toch even out of the box. Hierna zijn wij heerlijk aan de slag gegaan en zijn we er heel erg blij mee. Ze heeft ons echt uit de brand geholpen en zou haar zo weer vragen, dan voor de andere ruimtes natuurlijk 😉

IETJE

huiskamer en 2 logeerkamers


Super handig vind ik dat Thea naast advies ook meteen zelf aan de slag gaat


Ik heb Thea al vaker ingeschakeld omdat ik zelf niet zo’n klusser ben en ik het super handig vind dat Thea naast advies ook meteen zelf aan de slag gaat om bijvoorbeeld in dit geval mijn huiskamer te schilderen. Ik was in dubio of ik een witte muur ook moest schilderen in een ‘taupe’ kleur die de helft van de kamer al op de muur had. Thea overtuigde mij dat dit een goed idee was omdat ik een wit (met balken) plafond heb, een witte trap en ook witte keuken. Het resultaat is echt prachtig geworden! De trap, keuken, deuren komen veel mooier uit en het is een warme uitstraling geworden. Het allerleukste vind ik dat ik binnen 2 weken, nadat ik bedacht dit te wensen, mijn kamer al op orde heb. Het is heel prettig als iemand voor jou wil verven en ook nog eens meedenkt hoe dit op z’n mooist gedaan kan worden. Volgende keer neem ik zeker weer contact op met Thea.

 

Bij Hip & Stoer verkrijgbaar: 

EEN WAARDEBON VANAF € 49,-

(daarvoor heb je al één uur stylingadvies aan huis!)

Klik hier voor meer informatie.