Werkwijze Vastgoedstyling

KENNISMAKINGSGESPREK
In een kennismakingsgesprek bij jouw thuis legt Thea uit hoe zij te werk gaat om maximale interesse te krijgen van de gemiddelde kijker oftewel een beeld creëren van jouw huis dat aantrekkelijk is voor de grootste groep woningzoekers.

FOTO’S
Na akkoord van de diensten en het ondertekenen van de offerte, worden er foto’s en filmpjes met de telefoon gemaakt uit verschillende hoeken van elke binnen- en buitenruimte. Op deze manier wordt er geen enkel aspect van de woning overgeslagen en kan Thea een goede analyse van de woning maken. Zo kan het adviesrapport op een zorgvuldige manier worden opgesteld.

HET ADVIES
Het verkoopstylingsadvies komt tot stand door samen alle ruimtes van de woning (binnen en buiten) te doorlopen en krijg je mondeling advies over:

Kleurgebruik

Indeling

Styling

Functie van de ruimte(s)

Overbodige spullen

Depersonalisering

Staat van onderhoud

Tijdens het mondeling vastgoedstylingsadvies wordt aangegeven welke punten prioriteit hebben en ontvang je gerichte oplossingen en tips om je woning verkoop klaar te maken.

VASTGOEDSTYLING
Met de adviezen die gegeven zijn, en na ontvangst van het adviesrapport wat binnen 36 uur digitaal wordt verstuurd, kun je zelf of met Thea haar hulp aan de slag om tot de optimale woningpresentatie te komen.

ADVIESRAPPORT
Bij het Puur Pakket wordt er, met behulp van de gemaakte foto’s, een overzichtelijk adviesrapport (digitaal) met afvinklijst opgesteld, zodat er niets over het hoofd kan worden gezien (een papieren versie is optioneel).

Als extraatje ontvang je een checklist met voorbereidingstips op een bezichtiging.

GEEN VERBOUWING NODIG, MAAR PUUR COSMETISCHE INGREPEN.
Het gaat hier dus niet om ingrijpende en dure verbouwingen.
Het gaat er om, om met minimale middelen en -kosten een zo groots mogelijk effect te creëren. Met uw eigen meubels en accessoires, eventueel aangevuld met nieuwe accessoires of meubels.

KLUSSEN, OPRUIMEN EN RE-STYLEN.
Ontbreekt het je echter aan tijd of energie om zelf aan de slag te gaan om de adviezen van het adviesrapport uit te voeren? Dan kan Thea jou hierbij helpen. Graag zelfs! Klik hier voor meer informatie.

Thea steekt graag de handen uit de mouwen om je helpen met opruimen en het re-stylen van de woning. Standaard ontvang je 5 stevige verhuisdozen die je na de verkoop van de woning mag houden om te gebruiken bij de verhuizing!

WOONACCESSOIRES
Het is mogelijk dat Thea je adviseert om woonaccessoires aan te schaffen om de woning optimaal te kunnen presenteren.
In overleg met jou wordt er gericht geshopt voor geschikte woonaccessoires die je uiteraard na de styling mag houden.
Dit kunnen nieuwe items zijn, maar ook gepimpte-, kringloop- of rommelmarkt items.

MEUBELS HUREN
Mocht de woning leegstaan, dan is het een goed idee om deze te meubileren, want dit vergroot de kans dat de woning sneller en voor een betere prijs wordt verkocht.

Ook als de inrichting gedateerd is, is het meubileren met modernere meubels van grote waarde voor de verkoop van de woning.
Geheel van wat de woning nodig heeft qua meubels en voor hoe lang deze gehuurd moeten worden. Is de prijs in overleg.

PAKKETTEN
Er zijn voor het gemak drie adviespakketten samengesteld. Bij de pakketten Extra en Totaal geldt de hands-on methode. Dit betekent dat we na de kennismaking gelijk aan de slag kunnen gaan met de veranderingen in huis. 

 
Benieuwd wat de vastgoedstylingstarieven en -pakketten zijn? Klik hier voor meer informatie.
 

Wil jij graag een afspraak inplannen of meer informatie?