Werkwijze Vastgoedstyling

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek bij u thuis legt Thea uit hoe zij te werk gaat om maximale interesse te krijgen van de gemiddelde kijker oftewel een beeld creëren van uw huis dat aantrekkelijk is voor de grootste groep kijkers.

Foto’s

Na akkoord van de diensten, het ondertekenen van de offerte, worden er foto’s gemaakt uit verschillende hoeken van elke ruimte in- en buiten de woning. Op deze manier wordt er geen enkel aspect van de woning overgeslagen en kan Thea een goede analyse van de woning maken. Zo kan het adviesrapport op een goede en zo zorgvuldig mogelijk worden opgesteld.

Advies

Daarna komt het verkoopstylingsadvies tot stand door samen met u alle ruimtes van de woning (binnen en buiten) te doorlopen en krijgt u mondeling advies over:

Kleurgebruik

Indeling

Styling

Functie van de ruimte(s)

Overbodige spullen

Depersonalisering

Staat van onderhoud

Tijdens het mondeling advies wordt aangegeven welke punten prioriteit hebben. Ontvangt u gerichte oplossingen en tips.

Styling

Met de adviezen die gegeven zijn, en na het adviesrapport wat u binnen 36 uur digitaal* in de mail ontvangt, kunt u zelf of met Thea haar hulp aan de slag om tot de optimale woningpresentatie te komen. 

Adviesrapport

Alle adviezen, mede met behulp van de gemaakte foto’s, worden uitgewerkt in een schriftelijk overzichtelijk digitaal adviesrapport met afvinklijst, zodat er niets over het hoofd kan worden gezien (papieren versie is optioneel*).

Als extraatje ontvangt u een lijst met voorbereidingstips op een bezichtiging.

Geen verbouwing nodig, maar puur cosmetische ingrepen.

Het gaat hier dus niet om ingrijpende en dure verbouwingen.
Het gaat er om, om met minimale middelen en -kosten een zo groots mogelijk effect te creëren. Met uw eigen meubels en accessoires, eventueel aangevuld met nieuwe accessoires.

Klussen, opruimen en re-stylen

Ontbreekt het u aan tijd of energie om zelf aan de slag te gaan om de adviezen op de checklist zelf op te volgen? Dan kan Thea u uiteraard hierbij helpen. Graag zelfs!
Zij helpt u met opruimen en het re-stylen van de inrichting. Standaard heeft zij 5 stevige verhuisdozen bij zich die u mag gebruiken en houden!
Eventueel met (kleine) klusjes of muren sauzen e.d. kan Thea u ook helpen.

Woonaccessoires

Het is mogelijk dat Thea u adviseert om woonaccessoires aan te schaffen om de woning optimaal te kunnen presenteren. In overleg met u wordt er gericht geshopt voor geschikte woonaccessoires die u uiteraard na de styling mag houden. Dit kunnen nieuwe items zijn, maar ook (gepimpte) kringloop- of rommelmarkt items.

Meubels huren

Mocht uw woning leegstaan dan is het een goed idee om deze te meubileren, want dit vergroot de kans dat de woning sneller en voor een betere prijs wordt verkocht.
Ook als de inrichting gedateerd is, is het meubileren met modernere meubels van grote waarde voor de verkoop van uw woning.
Geheel van wat uw woning nodig heeft qua meubels en voor hoe lang deze gehuurd moeten worden. Is de prijs in overleg.

Benieuwd wat de vastoegdstylingstarieven zijn? Klik hier voor de tarieven.

Neem contact met mij op door hieronder op contact te klikken of mail rechtstreeks naar info@hipenstoer.nl 

* Het verkoopstyling adviesrapport wordt binnen 36 uur digitaal verstuurd. Wilt u liever een papieren versie ontvangen? Dan kan dit uiteraard. Deze kost vanwege druk-, verpakking- en verzendkosten € 19,95. Deze wordt binnen 72 uur verstuurd.